Χειροποίητο Τυροπιτάρι με Φέτα - Παραδοσιακή Ζύμη

Λίγα λόγια για την Παραδοσιακή Ζύμη . . .

Η Παραδοσιακή Ζύμη ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. Είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα τα Πολιτικά Ευβοίας, που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1981, στον χώρο των χειροποίητων προϊόντων ζύμης.

Στην εταιρεία μας, έχοντας ως γνώμονα πάντα την ποιότητα, αναζητάμε και προμηθευόμαστε καθημερινά τα καλύτερα και πιο διαλεχτά φρέσκα υλικά κυρίως από την πλούσια αγροτική περιοχή της Εύβοιας. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε premium προϊόντα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με επιρροές από την ελληνική παράδοση. Έτσι, ο σύγχρονος καταναλωτής/επαγγελματίας μπορεί να βρει εύκολα τόσο κλασσικές όσο και ιδιαίτερες γεύσεις με παραδοσιακό χαρακτήρα. . . άλλωστε όλοι μεγαλώσαμε με τις πίτες της γιαγιάς!!!

Θεωρώντας την ασφάλεια και την ποιότητα τα βασικότερα συστατικά για την εύρυθμη παραγωγική διαδικασία, η εταιρεία μας απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και είναι πιστοποιημένη και πλήρως συμμορφωμένη με το πρότυπο ISO 22000:2005.

Η άμεση εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία και η συνέπεια – πυλώνες εξίσου σημαντικοί όσο και η ποιότητα – έχουν συμβάλλει στην διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών. Είμαστε πάντα κοντά στους συνεργάτες μας που αναζητούν το “κάτι παραπάνω” ποιοτικά και γευστικά, ικανοποιώντας αποτελεσματικά και άμεσα τις ανάγκες τους.

Η παραγωγική και λειτουργική ευελιξία που χαρακτηρίζει μία οικογενειακή επιχείρηση σε συνάρτηση με την αγάπη και την γνώση των σπιτικών συνταγών, συντελούν στη δημιουργία προϊόντων αγνών, φτιαγμένων με μεράκι και αποτελούν τα εχέγγυα της μελλοντικής μας εξέλιξης.

. . . άλλωστε όλοι μεγαλώσαμε με τις πίτες της γιαγιάς!!!

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.